Bike Safety training BST-1

 

BST-1

BST-1, de echte motorrijders weten het al jaren. Alleen met het behalen van het A-rijbewijs ben je er nog niet. Er komt veel meer bij kijken voordat men zich echt een ervaren motorrijder kan noemen.

Bike safety training wordt exclusief door de deskundige KNMV gediplomeerde motorrij-instructeurs gegeven. Het bijzondere is dat deze cursus in je eigen vertrouwde omgeving gevolgd kan worden. Onderzoek heeft uitgewezen dat veel verkeersongelukken zich relatief dicht bij huis afspelen. De vertrouwdheid van de weg, met als gevolg dat de verkeersdeelnemer minder oplettend is, speelt daarbij een belangrijke rol. Maar juist als motorrijder ben je kwetsbaar in het verkeer.

Er blijkt een grote behoefte te zijn om na het halen van het A-rijbewijs, een meer praktijkgerichte training te kunnen volgen.

Deze eendaagse Bike safety training is een stevige praktijk cursus die je samen met drie andere cursisten volgt. Een uitgelezen mogelijkheid dus om je met vrienden of kennissen aan te melden!

Het ochtendprogramma staat in het teken van voertuigbeheersing. Er is veel aandacht voor de balans tussen motor en bestuurder en voor de kijktechniek. ‘s Middags gaan we de openbare weg op, waar diezelfde kijktechniek onder de loep wordt genomen. De instructeur observeert hoe de cursist anticipeert en of de goede positie op de weg wordt ingenomen. Hij kijkt ook of de snelheid voor de bocht goed wordt aanpast en op de juiste manier wordt benaderd en ingestuurd.

Verder komen onderwerpen als remmen bij hogere snelheden, uitwijken en keren in een beperkte ruimte aan bod. De Bike safety training is zeker geen rijles zoals die bij de gewone opleiding voor het rijbewijs wordt gegeven.

Het is een speciaal ontwikkelde cursus om de vaardigheden bij het motorrijden te verbeteren, waardoor men op een veilige manier meer plezier kan beleven aan het motorrijden. Na de training ontvangen de deelnemers een certificaat als bewijs van deelname.

Door het volgen van de Bike safety training kun je bovendien bij sommige verzekeringen korting krijgen op je motor verzekering. Dat zegt veel over de kwaliteit van deze cursus.

kosten € 110,- p/p max 4 personen eigen motor, in overleg zijn grotere groepen mogelijk.

 

 

 

BST-2

BTS -2 is een dag opleiding waarin het rijden centraal staat, hierbij wordt de snelweg en een heuvel of haarspeld bocht niet geschuwd.

maximaal 4 personen.

kosten € 150,- p/p, max 4 personen eigen motor, in overleg zijn grotere groep mogelijk.

 

 

 

BST-3

HEROPSTAPTRAINING

 

Zijn de kinderen de deur uit en overweegt U weer op de motor te stappen? Dan zal U merken dat de techniek niet heeft stil gestaan, maar wellicht uw eigen motorvaardigheid wel. Om na lange tijd weer veilig en met vertrouwen te gaan motorrijden, is het verstandig om eerst de motorvaardigheid weer op peil te brengen, met name de voertuigbeheersing en verkeersdeelneming.

Daarom verzorgt  “MOTORCYCLE HIGHSCHOOL” een dagcursus met die aandachtspunten, om de motorvaardigheid weer op  niveau te brengen zodat U weer veilig en met veel plezier aan Uw nieuwe motorcarrière kunt beginnen.

 

Dagdeel 1: ±3,5 uur voertuigbeheersing

Dagdeel 2: ±3,5 uur verkeersdeelneming

Kosten  €350,00

 

Voor de motor en de kleding kan worden gezorgd.

Met je eigen motor is ook mogelijk Kosten  €300,00

maximaal 2 personen.

 

 

 

 

 

BST-4

“beter en veiliger leren motorrijden in de bergen”

De bergtraining die geschikt is voor iedere motorrijder, met een rustige, normale of een sportieve rijstijl.
De rijvaardigheidstrainingen worden gegeven in bergachtige gebieden. Tijdens de training worden je aanwijzingen gegeven zodat jij als motorrijder nog veiliger en vloeiender kunt rijden in de bergen. Deze training vindt plaats in de Ardennen of Eifel met een of twee overnachtingen.

kosten op aanvraag, max 4 personen, in overleg zijn grotere groepen mogelijk.

Meld je aan en bel 06-233 972 72 of vul onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Optimaal resultaat met een KNMV-gediplomeerde instructeur

U rekenen op een verantwoorde opleiding, waarin structuur en kwaliteit borg staan voor een efficiënte opleiding!

Autorijles vanaf 16,5 jaar

Je kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach.

Persoonlijke aanpak staat voorop!

Moeite met leren auto- of motorrijden of rij- of faalangst? Ook hiervoor kunt u bij MOTORCYCLE HIGHSCHOOL terecht. Met een zeer persoonlijke aanpak en speciale aandacht leiden we al onze kandidaten op tot veilige en zelfstandige motorrijder en/of autobestuurder.

You're in good company...

Een maand geleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Mede dankzij de goede begeleiding van Rene is me dit in een keer gelukt. Ik ben er superblij mee en kan niet wachten op iets warmer weer.. Rene, kei bedankt voor de leerzame lessen en we komen elkaar vast nog eens tegen!! Gr Cindy

Afgelopen dinsdag me motorrijbewijs behaald.In een tijd die andere rijscholen me niet meer konden bieden hebben Rene en ik het toch voor elkaar gekregen om op tijd ervoor klaar te zijn en alles in 1x te halen. Ook op tijd voor extra lessen gekozen om het binnen 2 maanden te halen zodat we binnen onze oud regeling vielen. Deze rijschool is zeker een aanrader. Bedankt rene. Mvg max

Ik heb deze dag mijn rijbewijs in een keer gehaald. Dat komt mede doordat Rene mij goede tips en aanwijzingen heeft gegeven. Ook kon ik het goed vinden met Rene. Een goede klik is belangrijk en die hadden wij zeker samen. Rene bedankt, en mochten er nog mensen zijn die een goede rijschool zoeken bel dan met Rene van den Bogaard.

Ik heb afgelopen vrijdag in 1x mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Van den Bogaard en Rene is een goede instructeur en zorgde ervoor dat ik helemaal klaar was voor mijn examen. Bedankt!!! Nu op naar het echte rijden en genieten van mijn rijbewijs!

In the news...

Get in touch

All rights reserved 2017