Motor opleidingen

Hoe beter je leert rijden op een motorfiets, des te meer je daarvan kunt genieten!

Kies daarom een KNMV-gediplomeerde instructeur,
die je op een deskundige en inzichtelijke manier optimaal kan opleiden!

Als KNMV-instructeur heb ik een grotere ambitie dan alleen iemand een rijbewijs te bezorgen: Ik wil een kandidaat opleiden tot een veilig en zelfstandig motorrijder, die verantwoordelijk is ten aanzien van de eigen veiligheid en die van de andere weggebruiker.

Dus een bestuurder die gespitst en getraind is op het voorkomen van ongevallen!!!

Met al mijn ervaring en enthousiasme kunt U rekenen op een verantwoorde opleiding, waarin structuur en kwaliteit borg staan voor een efficiënte opleiding! Voor meer info zie deze website, voor specifieke vragen kunt U mij vanzelfsprekend even bellen of mailen via onderstaand formulier.

U bent van harte welkom!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Optimaal resultaat met een KNMV-gediplomeerde instructeur

U rekenen op een verantwoorde opleiding, waarin structuur en kwaliteit borg staan voor een efficiënte opleiding!

Autorijles vanaf 16,5 jaar

Je kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach.

Persoonlijke aanpak staat voorop!

Moeite met leren auto- of motorrijden of rij- of faalangst? Ook hiervoor kunt u bij MOTORCYCLE HIGHSCHOOL terecht. Met een zeer persoonlijke aanpak en speciale aandacht leiden we al onze kandidaten op tot veilige en zelfstandige motorrijder en/of autobestuurder.

You're in good company...

Een maand geleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Mede dankzij de goede begeleiding van Rene is me dit in een keer gelukt. Ik ben er superblij mee en kan niet wachten op iets warmer weer.. Rene, kei bedankt voor de leerzame lessen en we komen elkaar vast nog eens tegen!! Gr Cindy

Afgelopen dinsdag me motorrijbewijs behaald.In een tijd die andere rijscholen me niet meer konden bieden hebben Rene en ik het toch voor elkaar gekregen om op tijd ervoor klaar te zijn en alles in 1x te halen. Ook op tijd voor extra lessen gekozen om het binnen 2 maanden te halen zodat we binnen onze oud regeling vielen. Deze rijschool is zeker een aanrader. Bedankt rene. Mvg max

Ik heb deze dag mijn rijbewijs in een keer gehaald. Dat komt mede doordat Rene mij goede tips en aanwijzingen heeft gegeven. Ook kon ik het goed vinden met Rene. Een goede klik is belangrijk en die hadden wij zeker samen. Rene bedankt, en mochten er nog mensen zijn die een goede rijschool zoeken bel dan met Rene van den Bogaard.

Ik heb afgelopen vrijdag in 1x mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Van den Bogaard en Rene is een goede instructeur en zorgde ervoor dat ik helemaal klaar was voor mijn examen. Bedankt!!! Nu op naar het echte rijden en genieten van mijn rijbewijs!

In the news...

Get in touch

All rights reserved 2017