Spoedrijopleiding

Hoe snel is een spoedcursus rijbewijs?

Iedere leerling is anders en daarom start jouw spoed rijopleiding met een proefles. Tijdens de proefles wordt er door de instructeur ingeschat hoeveel lessen jij nodig zal hebben op basis van je aanvangs niveau van voertuigbediening en verkeersinzicht. Daarna wordt er een planning gemaakt op basis van je werk of studie en de bestaande reserveringstijd voor een praktijkexamen van 7 tot 10 weken (afhankelijk van locatie en of het een eerste of herexamen betreft). Hou daarmee rekening wanneer je een aanvraag indient. Als je vervolgens de weg op gaat rijd je maximaal 3 tot 4 uur per dag. Meer uren per dag is niet effectief omdat het na 4 uur gedaan is met je concentratie en hoeveel leerstof je per dag kan opnemen. Belangrijk is dat je zoveel mogelijk overdag je rijlessen volgt omdat er overdag veel meer verkeer is en er daardoor zich veel meer leer- en oefenmomenten voordoen.

Snelcursus rijbewijs – hoeveel kost het?

Wat gaat jouw nu een spoedrijopleiding kosten, dat weet je exact na de proefles.Deze proefles duurt 2 uur (ipv 1,5 uur) en kost €65,-. Daarna kunnen wij zeer gedegen advies uitbrengen. Uiteraard blijft dit een indicatie, maar je kan ons aan het advies houden als je onverhoopt niet slaagt door de examengarantie.

Examengarantie

Wij zijn overtuigd van onze lesmethode. Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat we je hebben geadviseerd in je persoonlijke lesadvies voor categorie B, dan krijg je 25% korting op het 1e herexamen, en 10% korting op vervolg lessen. De examengarantie geldt voor iedere startende leerling (dat is iemand die nog nooit heeft gereden) die een proefles heeft gevolgd.

Voorwaarden

Om voor deze examengarantie in aanmerking te komen heb je:

  • een proefles gevolgd;
  • het advies van de rijinstructeur, vwb het aantal lessen en de lestermijn, gevolgd bij de rijschool;
  • alle huiswerkopdrachten (uit het praktijkbegeleidingsboek) gemaakt;
  • voldaan aan de financiële verplichtingen;
  • het vereiste en nog geldige theoriecertificaat behaald en in je bezit;
  • de instructies gedurende de opleiding opgevolgd;
  • De rijschool behoudt zich het recht voor om tijdens de opleiding het advies aan te passen als de omstandigheden hierom vragen. Dit houdt ook in dat de examengarantie hierop aangepast wordt. Het laatst afgegeven advies is bindend voor de examengarantie;
  • De 25% korting op het 1ste herexamen en de 10% korting op de vervolg lessen is alleen van toepassing als de Eigen Verklaring naar waarheid is ingevuld;
  • De rijopleiding mag niet meer dan 3 weken achtereen onderbroken worden.

Optimaal resultaat met een KNMV-gediplomeerde instructeur

U rekenen op een verantwoorde opleiding, waarin structuur en kwaliteit borg staan voor een efficiënte opleiding!

Autorijles vanaf 16,5 jaar

Je kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach.

Persoonlijke aanpak staat voorop!

Moeite met leren auto- of motorrijden of rij- of faalangst? Ook hiervoor kunt u bij MOTORCYCLE HIGHSCHOOL terecht. Met een zeer persoonlijke aanpak en speciale aandacht leiden we al onze kandidaten op tot veilige en zelfstandige motorrijder en/of autobestuurder.

You're in good company...

Een maand geleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Mede dankzij de goede begeleiding van Rene is me dit in een keer gelukt. Ik ben er superblij mee en kan niet wachten op iets warmer weer.. Rene, kei bedankt voor de leerzame lessen en we komen elkaar vast nog eens tegen!! Gr Cindy

Afgelopen dinsdag me motorrijbewijs behaald.In een tijd die andere rijscholen me niet meer konden bieden hebben Rene en ik het toch voor elkaar gekregen om op tijd ervoor klaar te zijn en alles in 1x te halen. Ook op tijd voor extra lessen gekozen om het binnen 2 maanden te halen zodat we binnen onze oud regeling vielen. Deze rijschool is zeker een aanrader. Bedankt rene. Mvg max

Ik heb deze dag mijn rijbewijs in een keer gehaald. Dat komt mede doordat Rene mij goede tips en aanwijzingen heeft gegeven. Ook kon ik het goed vinden met Rene. Een goede klik is belangrijk en die hadden wij zeker samen. Rene bedankt, en mochten er nog mensen zijn die een goede rijschool zoeken bel dan met Rene van den Bogaard.

Ik heb afgelopen vrijdag in 1x mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Van den Bogaard en Rene is een goede instructeur en zorgde ervoor dat ik helemaal klaar was voor mijn examen. Bedankt!!! Nu op naar het echte rijden en genieten van mijn rijbewijs!

In the news...

Get in touch

All rights reserved 2017