Auto rijbewijs halen

 

Rijlessen onder de 18

Vanaf 16 jaar mag je theorie-examen doen. Vanaf 16,5 mag je rijlessen volgen. En vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen. Tot zover niets bijzonders. Maar wat als je voor je 18e slaagt? Dan mag je al autorijden. Tot je 18e verjaardag moet wel een coach naast je zitten. Bijvoorbeeld je vader of je moeder. Hiervoor heb je een begeleiderspas nodig. deze kun je aanvragen bij 2todrive

Voor meer informatie over begeleid rijden verwijzen we je graag door naar de officiële website hiervan:

2todrive

PROEFLES

om te bepalen welke rijopleiding voor jou geschikt is doen we eerst een proefles deze duurt ongeveer 1,5 uur.

hier kijken we hoe handig jij al bent en wat jij al kunt en ook nog niet, ook kijken we welke vorm van lessen bij jouw past, en dit kun je natuurlijk ook zelf aangeven.

de lessen duren 1 of 1,5 uur ook is het mogelijk om langer te lessen dit is natuurlijk afhankelijk van onze agenda’s.

NA DE PROEFLES

je kunt kiezen voor een pakket vorm hiervoor krijg je een factuur, voor losse lessen moet je voor aanvang van de les betalen, dit kan contant of per pin.

 

DRIVING EXPERIENCE

Dit is een dagrit om je rijvaardigheid maar vooral je besluitvaardigheid te verhogen, we gaan hierbij weg uit jouw vertrouwde omgeving, er zijn dan twee opties of individueel of met een andere leerling.

OPFRIS LESSEN

Opfris lessen zijn bedoeld voor die mensen die al een rijbewijs hebben, maar problemen ervaren met auto rijden. Denk hierbij aan theorie kennis, rijden op de snelweg, rijden in tunnels, rijden in de bergen, moeite met het parkeren. Dit is mogelijk met de les auto maar ook met uw eigen auto. Prijs hiervoor is op aanvraag.

No comments yet. Be the first!

Geef een reactie

Get in touch

All rights reserved 2017